Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Friday, 21 October 2016

Alfalfa Shaklee Boleh Buat Masker dan Skrub?

Assalamualaikum semua..
Liana hendak kongsikan cara membuat masker muka menggunakan Alfalfa Complex. Alfalfa Complex mempunyai banyak manfaat yang mana boleh digunakan oleh seisi rumah. Boleh baca disini Manfaat Alfalfa. Alfalfa ini, anda juga boleh dijadikan Masker muka. Jimat kan, Boleh makan dan buat masker lagi tauu.. Anda tidak perlu risau sebab produk Shaklee selamat tanpa bahan kimia.




CARA MEMAKAI MASKER ALFALFA

  1. Ambil 2 biji Alfalfa
  2.  Tumbuk sehingga hancur.
  3. Kemudian bancuh dengan sedikit air. Jangan terlalu cair. biar mudah untuk ditampal pada muka
  4. Pastikan muka sudah dicuci terlebih dahulu, kemudian sapu keseluruhan muka dengan Masker Alfalfa
  5.  Setelah kering, boleh la anda mencuci sehingga bersih. Anda juga boeh menjadikan scrub muka dengan cara membasahkan semula masker tadi, kemudian scrub muka dengan perlahan-lahan. Cuci sehingga bersih.
  6. Tadaaa. Anda akan merasakan kulit anda lembut dan licin,
  7. Boleh dilakukan 3 kali seminggu untuk kesan yang terbaik,

ok habis dah celote liana..hehe nanti liana share di entry yang akan datang pasal kulit cantik dan apa yang liana amalkan nak balik kulit maintain ni.. susah ooo.. sejak dah 36thn ni.. ok bye korang assalammualikum...


Segala pertanyaaan boleh wasap Liana - 018-2768083

Jadual khas dan konsultansi untuk setiap set akan diberikan.



==============================


Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )


SMS/Call/Whatsap/Telegram : 0182768083


FB Page >>LIKE : JomVitalin





IG : @lianahalil (shaklee.by.lianahalil)


==============================


Pengedar / Agen Sah Shaklee Anda dan COD di Damansara (Weekdays), Batu 9, Bandar Mahkota Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan Via pos laju ke seluruh Malaysia

beberapa titik sahaja, sekadar mencukupi untuk disapu pada seluruh muka)

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera! Haaa....Alfalfa Shaklee boleh buat masker? Biar betul ni...Boleh ke? Bukan untuk makan je ke? Betul...tak tipu, anda boleh buat masker dengan Alfalfa Shaklee ni... Senang je pun, tak memerlukan banyak bahan.. Untuk entri ni, saya share kan masker Alfalfa dulu ye... Next entri, saya akan share pula masker Alfalfa + ESP + Vitamin E serta masker Alfalfa + ESP.. Pilihan di tangan anda... Apa lagi, jom tengok step-step nak buat masker Alfalfa ni: Cara-cara untuk Masker Alfalfa: Step 1 => Ambil 3 biji Alfalfa (hancurkan atau tumbuk Alfalfa hingga hancur) dan dibancuh dengan air biasa (beberapa titik sahaja, sekadar mencukupi untuk disapu pada seluruh muka) Step 2 => Sebelum disapu ke muka, pastikan anda mencuci muka terlebih dahulu bagai membersihkan segala kotoran pada muka Step 3 => Kemudian, bilas muka dengan air suam bagi membuka liang-liang pori di wajah Step 4 => Sapukan masker Alfalfa yang siap dibancuh ke muka hingga leher, kecua;i keliling mata Step 5 => Biarkan kering selama 30 minit Step 6 => Bilas wajah anda dengan air suam atau air biasa. Anda akan rasa kulit anda semakin tegang, lembut dan segar *** Cadangan kekerapan pemakaian masker : 2 atau 3 kali seminggu 8 ***

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera! Haaa....Alfalfa Shaklee boleh buat masker? Biar betul ni...Boleh ke? Bukan untuk makan je ke? Betul...tak tipu, anda boleh buat masker dengan Alfalfa Shaklee ni... Senang je pun, tak memerlukan banyak bahan.. Untuk entri ni, saya share kan masker Alfalfa dulu ye... Next entri, saya akan share pula masker Alfalfa + ESP + Vitamin E serta masker Alfalfa + ESP.. Pilihan di tangan anda... Apa lagi, jom tengok step-step nak buat masker Alfalfa ni: Cara-cara untuk Masker Alfalfa: Step 1 => Ambil 3 biji Alfalfa (hancurkan atau tumbuk Alfalfa hingga hancur) dan dibancuh dengan air biasa (beberapa titik sahaja, sekadar mencukupi untuk disapu pada seluruh muka) Step 2 => Sebelum disapu ke muka, pastikan anda mencuci muka terlebih dahulu bagai membersihkan segala kotoran pada muka Step 3 => Kemudian, bilas muka dengan air suam bagi membuka liang-liang pori di wajah Step 4 => Sapukan masker Alfalfa yang siap dibancuh ke muka hingga leher, kecua;i keliling mata Step 5 => Biarkan kering selama 30 minit Step 6 => Bilas wajah anda dengan air suam atau air biasa. Anda akan rasa kulit anda semakin tegang, lembut dan segar *** Cadangan kekerapan pemakaian masker : 2 atau 3 kali seminggu 8 ***

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera! Haaa....Alfalfa Shaklee boleh buat masker? Biar betul ni...Boleh ke? Bukan untuk makan je ke? Betul...tak tipu, anda boleh buat masker dengan Alfalfa Shaklee ni... Senang je pun, tak memerlukan banyak bahan.. Untuk entri ni, saya share kan masker Alfalfa dulu ye... Next entri, saya akan share pula masker Alfalfa + ESP + Vitamin E serta masker Alfalfa + ESP.. Pilihan di tangan anda... Apa lagi, jom tengok step-step nak buat masker Alfalfa ni: Cara-cara untuk Masker Alfalfa: Step 1 => Ambil 3 biji Alfalfa (hancurkan atau tumbuk Alfalfa hingga hancur) dan dibancuh dengan air biasa (beberapa titik sahaja, sekadar mencukupi untuk disapu pada seluruh muka) Step 2 => Sebelum disapu ke muka, pastikan anda mencuci muka terlebih dahulu bagai membersihkan segala kotoran pada muka Step 3 => Kemudian, bilas muka dengan air suam bagi membuka liang-liang pori di wajah Step 4 => Sapukan masker Alfalfa yang siap dibancuh ke muka hingga leher, kecua;i keliling mata Step 5 => Biarkan kering selama 30 minit Step 6 => Bilas wajah anda dengan air suam atau air biasa. Anda akan rasa kulit anda semakin tegang, lembut dan segar *** Cadangan kekerapan pemakaian masker : 2 atau 3 kali seminggu 8 ***

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...