Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Tuesday, 28 July 2015

Promo YES Shaklee Penjimatan Berganda

Dari bulan Mei hingga Oktober 2015, Shaklee mengadakan promosi yang sangat menarik yang dinamakan Promosi YES Shaklee. 


APAKAH Promosi YES Shaklee? 
YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan.  

Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi.


4 YES WELLNESS PACK 


Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee.  


1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung  : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 




2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 


3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal.  


4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia)




Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? 

KELEBIHAN BELIAN YES PACK 

Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack.  

Pertama --> Ahli baru yang berdaftar akan mendapat sebotol Vitalea Shaklee dengan PERCUMA! 
Kedua --> Anda yang mendaftar dengan YES Program ini boleh membeli mana-mana YES Pack yang anda inginkan dengan diskaun sebanyak 5%! Dapat FREE Membership! Jumlah PENJIMATAN keseluruhan ialah RM400! Wahh... boleh simpan duit tu beli baju open house uols! hihi..

Apa lagi benefit yang anda akan dapat selain dua di atas? Jom kita tengok 3 lagi tawaran menarik daripada Shaklee khusus untuk anda yang mahu berbisnes Shaklee melalui YES Program ini.

Ketiga --> Bagi anda yang SERIUS mahu berbisnes Shaklee dengan YES program ini, dengan minimum bonus RM500 anda boleh menikmati EXTRA bonus dari 10% sehingga 50%! 

Keempat --> Untuk anda yang berjaya menaja 6 orang ahli baru mendaftar dengan anda dengan pembelian sekurang-kurangnya RM900++, anda boleh menikmati EXTRA Bonus sebanyak RM800++ ke RM1000++!

Kelima --> Jika anda berjaya menjadi leader dalam masa 6 bulan, anda boleh menikmati Rank Up Bonus sebanyak RM200-RM5000!

Wow! Banyaknya ganjaran yang Shaklee tawarkan! Jika kita tak ambil peluang ini untuk berbisnes, kita sangat rugiiii.. Di saat kegawatan ekonomi melanda, ditambah dengan GST, dihimpit pula dengan company buang orang, Shaklee pula menawarkan 'pekerjaan' untuk kita semua. Jadi silalah rebut peluang ini yang mungkin datang hanya sekali dalam hidup anda. Peluang untuk merubah nasib anda sekeluarga, peluang untuk mengubah kewangan keluarga anda dan juga merubah kehidupan anda sekeluarga! Percayalah! 

Anda yang berminat untuk menyertai YES Program ini bersama saya atau ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang Program ini, boleh hubungi saya sekarang!!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap/Telegram : 018.2768083
FB Page >>LIKE : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

Pengedar / Agen Sah Shaklee Anda dan COD di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka (temujanji) dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.








0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...