Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Tuesday, 28 July 2015

Promo Shaklee July 2015


Apa Promo Shaklee Bulan Perayaan ni ye...Promosi bulan Julai 2015 Shaklee memilih untuk promosi tiga produk mereka iaitu Vivix, B-Complex dan Vita-lea For Children. Wow best kan.

Vivix merupakan tonik ajaib dan minuman anti penuaan terbaik didunia. Mengandungi empat ekstrak utama dan antara salah satu ekstrak tersebut ialah muscadine iaitu sejenis anggur. Banyak masalah dapat diselesaikan dengan Vivix. Antaranya seperti penyakit diabetes atau kencing manis, strok, resdung, kanser, gout dan banyak lagi. Ada juga yang berjaya berhenti merokok selepas mengamalkan vivix.Kelihatan lebih muda 25 tahun..Memang Menarik.

Promosi Vivix Bulan ini ialah
☆ Beli 7 botol dengan harga 6 botol.
☆ Kalau beli dua botol dapat diskaun 5%.

Anda dapat :
♡PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR
♡PERCUMA VITALEA
♡PERCUMA PENGHANTARAN
♡ CASH BONUS

Item ke 2 ialah B.Complex, beli 4 botol dengan harga 3 botol. B-Complex nih sangat bagus kerana kandungan Vitamin B Shaklee sangat lengkap dengan 8 vitamin B yang tubuh kita perlukan seperti B1, B2, B3, B5, B6, B7 (biotin), B9 (Asid Folik) dan B12. B-Complex Shaklee juga mempunyai 100% Biotin iaitu Vitamin B7. Biotin nih harganya mahal macam platinum sebab itu kebanyakkan manufacturer mengurangkan kandungan biotin dalam Vitamin B mereka tapi Shaklee sememangnya mempunyai kandungan biotin 100%. Juga mempunyai sistem serapan bioaktif (bioactivated system). Penyaluran zat makanan berpaten untuk meningkatkan penyerapan nutrien penting iaitu asid folik. Hebat kan B-Complex Shaklee nih.

Item ke 3 ialah Promosi Vita-Lea For Children beli 3 botol percuma 1 botol. Shaklee telah memperbaharui formula bagi Vita-Lea nih. Terdapat 100% kandungan Vitamin C, VitamIn D dan Vitamin E serta 8 jenis Vitamin B, 100mg kalsium, magnesium dan zinc. 
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap/Telegram : 0182768083
FB Page >>LIKE : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

Pengedar / Agen Sah Shaklee Anda dan COD di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...