Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Saturday, 23 May 2015

KULIT CERAH, LICIN, GEBU DAN PORI-PORI HILANG DENGAN MASKER VIVIX

Tips: Petua Cantik dengan Masker Vivix.

Assalamualaikum.
Nak tak Kulit cerah, Licin, gebu, dan pori-pori hilang dengn sekelip mata je. Ceh wahhh.. Ni yang saya nak share tips macam mana nak cantik-cantik dengan Vivix. Selain daripada minum Vivix la. Kalau minum Vivix memang la lawa, kulit pinkish glowing-glowing gitu. Awet muda! puas hati sangat ni. hati saya sedang berbunga-bunga ni.. hihi 

Selain minum, Vivix ni boleh buat masker. Dalam Vivix ni kaya sangat dengan nutrien, walaupun tak minum, sapu je nutrient tu boleh meresap kat kulit. Saya masa mula-mula beli Vivix sayang nak guna buat makser, kononnya bazir. Tapi bila kulit jadi kusam dan berminyak tak tentu pasalkan, jerawat pun kekadang nak menyinggah dan tona kulit pun tak sekata, semua benda saya buat nak dapatkan kulit berseri semula.



Masker Vivix ni minggu lepas saya buat. dari 17 hb 5 2015 hingga 23 hb 5 2015, 7hari Non stop, Senang sangat. Cuma ambil satu sudu kecil. Sapu rata-rata kat muka. Jangan takut tengok muka macam berdarah-darah. Ngeri tau kalau sesiapa nampak. Sampai en.suami cakap.. eee.. takut pulak tengok..Hehe.. Bila bangun pagi. Dia tanya.. Ha macam mana ok tak??.. wahh.. nampak lagi cerah la kulit alin.. makin moist la kulit tu...


Lagi satu, tak perlu pakai sebelum tidur dan biarkan semalaman untuk kering. Tak perlu pun. Sebab Vivix ni formulanya memang takkan kering atau beku. Likat, melekit tapi tak kering. Saya pakai lama juga sebab nak tengok boleh kering ke tak, lepas sejam lebih tak kering-kering pun saya terus basuh.

Yang bestnya masker Vivix ni, muka tak jadi keras. Sambil bermasker nak berborak pun takde masalah. Dan muka pun tak terlalu kering tapi tak terlalu moist sampai berminyak. Sedap je rasa kat kulit tu. Bau pun wangi bau Ribena. Lepas cuci, kulit terasa lebih tegang. Kasar-kasar sebab kering pun tak ada.

Saya cuci masker ni dengan Gentle Deep Forming Cleaning Cleanser. Memang terasa best sangat la. Saya ni memang suka jaga muka sikit, sejak sekolah lagi.  Jangan la ada jerawat kuar kan.. cepat je saya risau. Mula la cari apa nak tepek ni.. nak bagi jerawat tu kecut. Saya ni memang susah nak rasi dengan products. Macam - macam jugak saya cuba. Memang saya puas hati sangat. Bukan sekadar makan je vivix ni, terus boleh apply buat masker. 2 in 1 sangat kan. Tapi saya mmng tak suka buat facial kat luar. Takut tak sesuai dengan kulit saya ni. Sekali sekala buat rawatan ala-ala spa kat rumah, memang terasa kulit berbeza. Tegang, lembap, dan glowing je. Hihi.

Kalau buat seminggu sekali masker Vivix ni, tambah scrub dengan Alfalfa dan masker ESP + Vita E memang best. Dijamin kulit gebu je. Kalau jerawat tumbuh boleh buat masker Vita C, cepat kecut. InshaAllah ada masa nanti saya share masker-masker ni macam mana nak buat dan pakai.

Tadaaa... Siap ... Gambar saya Sebelum dan Selepas menggunakan Masker Vivix ni..

Biar Gambar berbicara.. hehehe

Jadi anda boleh nampak kesannya kan. Buat di luar sana yang nak kulit cantik, tak kusam dan sihat, boleh cuba masker VIVIX ni. Tambah pulak, banyak feedback yang saya terima yang jerawat pun boleh mengecut selepas sapu masker VIVIX ni tau!!

Selamat mencuba... 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap/Telegram : 0182768083
FB Page >>LIKE : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...