Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Tuesday, 10 March 2015

TESTIMONI HEBAT PENGGUNAAN VIVIX SHAKLEE, BETUL-BETUL AWET MUDA

HEBAT BETUL PENANGAN DENGAN DETOX VIVIX SHAKLEE! 

Assalamualaikum dan selamat malam.
Lately, kat group leader Shaklee says dok sharing pasal kebaikan dan amazingnya detox dengan vivix!

Mereka hantar banyak gambar testimoni pada mereka2 yang dah berjaya jelita dan semakin sihat dengan detox vivix selama 9-14 hari!
AMAZING!

Customer-customer ni pulak, kebanyakannya tak lokek duit sebab nak cantik dan sihat punya pasal.So bagi mereka tak salah melabur sedikit duit demi kesihatan berpanjangan!
Mereka beli 7 botol vivix sekaligus, dan setiap hari mereka akan minum setengah gelas vivix setiap hari dan kalau korang nak tahu hasil positif nya boleh dilihat secara fizikal dalam tempoh seminggu!

AMAZING LAGI!

Dekat group pulak, aku tgk ramai yang consume dan ambil vivix sharing mengenai healing crisis yang mereka lalui.
Mana taknya, vivix ini tonik ajaib so ada yang consume sesudu je dah boleh rasa effect dia.
Ada juga yang melepek tak boleh bangun sebab toksin terlampau banyak dalam badan, bila consume vivix je asik muntah pada permulaan dab keesokan harinya mereka gtau yang mereka dah jadi manusia lain yang LEBIH CERGAS!

INI TESTIMONI BENAR-BENAR BERLAKU!

Pada yang tahu, vivix merupakan tonik ajaib dari ramuan semulajadi yang mewah dan semestinya berkhasiat serta penting untuk tubuh badan kita.
Terdiri daripada campuran muscadine grape, purple carrot, elderberry dan polygonum cuspidatum vivix sangat hebat untuk:

1- Merendahkan tekanan darah
2- Meningkatkan tahap tenaga
3- Awet muda
4- Mengurangkan kedut dan anti penuaan
5- Meningkatkan pengeluarang sperma
6- Meningkatkan daya seks
7- Merendahkan tahap kolesterol
8- Menguatkan tulang
9- Mengurangkan Arthritis (sendi)
10- Anti-inflamasi
11- Menghalang kejadian tumor
12- Mengurangkan stress dan menstabilkan perasaan
13- Mengawalselia estrogen
14- Mengawalselia insulin
15- Mengurangkan bintik penuaan
16- Membantu masalah glaukoma
17- Mengurangkan rambut gugur dan bermasalah
18- Memperbaiki mutasi sel
19- Menghalang Alzheimer
20- Memperbaiki kualiti tidur
21- Mencegah masalah prostat
22- Memperbaiki tekstur kulit
23- Mengawalselia kelikatan darah
dan banyak lagi!!!

Wah, banyak sangat kelebihan vivix ni kan?
Ramai yang sayangkan duit. Ramai yang takut nak invest sedikit duit untuk kesihatan berpanjangan. Tapi, mungkin sekarang korang tak rasa.Tak hadapinya.tak masuk hospital. Tak sakit. Kita tak tahu apa yang akan berlaku kemudian hari kan?
MAHAL?
vivix mahal?
Mahal lagi insurans medical card uols!
MAHAL JUGAK?
Setanding khasiatnya lahhhh!!






* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap/Telegram : 0182768083
FB Page >>LIKE : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

Pengedar / Agen Sah Shaklee Anda dan COD di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...