Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Tuesday, 10 March 2015

SET KESUBURAN LELAKI YANG POWER IAITU VITAMIN E COMPLEX DAN ZINC COMPLEX

SET KESUBURAN LELAKI PALING LARIS!!!
Ok, arini nak sangat-sangat update pasal kehebatan suplemen untuk subur ni.
Actually, lelaki perempuan pon boleh ambil suplemen untuk subur ni dan tak semestinya yang dah berkahwin je boleh ambil! Yang bujang lah kena start ambil suplemen, kena pastikan yang korang jaga kesihatan dari muda! Xde lah nanti kawen cepat pancit!!! 


Dapatkan set tenaga kelakian dengan harga berbaloi! Omegaguard kalau ditambah dalam set ni mmg takkan rugilah!!!
-No more viagra.
-No more unsecure supplement!

Vitamin Kesuburan:

Vitamin E & Selenium 
- Terkenal sebagai "vitamin seks". Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel2 baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.
- Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). Secara keseluruhannya, Zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat.



Tips tambahan :
1. Doa dengan bersungguh-sungguh
2. Berusaha untuk menurunkan berat badan
3. Bersenam selama 30 minit setiap hari
4. Ambil supplement multivitamin, Vitamin E, Vitamin C dan Asid Folik
5. Tenangkan jiwa dan emosi
6. Setiap rawatan memerlukan tempoh 3 hingga 6 bulan untuk keberkesanannya.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap/Telegram : 0182768083
FB Page >>LIKE : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

Pengedar / Agen Sah Shaklee Anda dan COD di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...