Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Wednesday, 7 January 2015

Vitalea For Children - Multivitamin dengan Formula Terbaik

Pada 1 Januari 2015 yang lepas, vitalea for children telah kembali dijual di Shaklee Malaysia. Sebenarnya vitalea ini pernah dijual di Malaysia beberapa tahun yang lepas dan ianya telah dihentikan penjualannya atas sebab-sebab tertentu. Kini ia kembali dengan lebih sengatan. Lebih kebaikan, lebih bahan-bahannya, lebih wangnya jugaaa. 


Jom kita lihat kebaikan Vitalea for children dengan formular terbaik ni.


Alhamdulillah, ianya kembali dengan formula terbaik!


Vitalea For children ini mengandungi 18 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh setiap kanak-kanak untuk tumbesaran mereka. Mempunyai 100% vitamin C, D dan E serta 8 vitamin B yang penting.

Paling penting ialah ianya semulajadi dan mengandungi xylitol yang membantu perkembangan gigi dan mengelakkan masalah kaviti.

Rasanya pula semestinya SEMULAJADI PERASA ANGGUR yang sangat sedap! Anak-anak kita pasti suka. Erm kalau vit c chewable pun anak-anak saya menangis-nangis nak habiskan semua sebotol sehari. Inikan pula yang peisa anggur ni, pasti sedap ni.


ni pula perbandingan multivitamin Shaklee, vitalea for children dengan multivitamin di pasaran.


Formula yang baru dan diperbaiki. Terdapat 14 nutrien yang ditingkatkan kandungannya dalam setiap tablet vitalea ini.

Cuba bayangkan makanan yang perlu diambil oleh anak-anak kita setiap hari jika kita tidak berikan mereka multivitamin terbaik ini. Huish tak mampu mereka nak telan. Kalau suruh saya telan pun saya tak mampu. Banyak tu. Memang the best lah vitalea for children ni.


Jom bersama-sama saya didik dan besarkan juara dengan nutrisi dari Shaklee. 

MAHAL ATAU MURAH??

Vita-Lea For Children
60 tablet boleh kunyah
Harga Runcit RM111
Hubungi saya 018-276 8083 untuk harga istimewa

OK. Cuba kita tengok harga Vita-Lea For Children.
Sebotol Vita-Lea for Children ada 60 tablet boleh kunyah dengan harga RM111

Kalau kita bahagi, satu biji cuma berharga rm1.85
Sebotol boleh tahan sehingga 2 bulan.
Jadi, satu bulan hanya belanjakan RM55.50
Laburkan RM1.85 sehari untuk anak anda yang sihat, cergas dan cerdas!

Mahukan pelaburan kesihatan anak anda yang lebih murah? Hubungi saya sekarang. Saya jamin harga istimewa untuk anak anda!

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap/Telegram : 0182768083
FB Page >>LIKE : JomVitalin
==============================


Pengedar / agen Sah SHAKLEE di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.










0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...