Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Saturday, 18 October 2014

Khasiat Minyak Ikan dan Omega Guard Shaklee.

Kebaikan minyak ikan yang kata dengan Omega-3 telah diketahui oleh serata dunia. Omega Guard membekalkan asid lemak Omega-3 berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh yang bergred farmaseutikal.

Kebaikan Omega Guard Shaklee:


1. MEMBANTU MENGURANGKAN RISIKO SAKIT JANTUNG


Satu penyelidikan yang menyokong fakta itu mennunjukkan bahawa pengambilan asik-asid lemak Omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko sakit jantung koronari. Satu serving Omega Guard membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA.
Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak Omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Tambahan lagi, Omega-3 dapat membantu memelihara kesihatan otak, mata dan sendi.

2. ULTRA TULEN DAN BERGRED FARMASEUTIKAL


Omega Guard dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak Omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan ikan.

3. MINYAK IKAN TERBAIK DUNIA


Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitiu EPA, DHA, ALA dan lain2 lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

p/s: Ia juga membantu menghilangkan selesema anak anda!

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap : 0182768083
FB Page : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

Pengedar / agen Sah SHAKLEE di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...