Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Monday, 22 September 2014

SISIK IKAN MERAH?? Kenapa Shaklee Pilih Untuk Jadi BAHAN UTAMA Dalam SHAKLEE COLLAGEN POWDER??

Kenapa Shaklee Collagen Powder ni saya kata kan sangat best? Mari kita tengok perbezaan Shaklee Collagen Powder berbanding kolagen yang terdapat di pasaran. 

Pernah tak anda terpikir. Kenapa Shaklee pilih ikan merah??

Kenapa bukan ikan talapia ke?  Ikan jenahak ke kan.. hehehe..

Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang SANGAT TAHAN LASAK.

Ikan merah ini hidup di lautan dalam. Ia bertelur dan hidup bebas di sana. Lautan dalam bebas pencermaan. Satu point berharga disitu ye.>>>> BEBAS PENCEMARAN

Ikan merah boleh MENAHAN TEKANAN hingga 20 PAUN. Bayangkan betapa melantun-lantunn sisik ikan merah tu. Sebagaimana melantunnya kulit anda bila makan kolagen dari sisik ikan merah ini.

SCP adalah diekstrak dari sisik ikan  merah dan sangat bermutu tingg

Mengapa Shaklee memilih sisik ikan merah dan bukannya ikan jenis lain?? Ini adalah kerana...

ikan merah sangat tahan tekanan
Ikan merah hidup di laut paling dalam, iaitu 5000m di bawah paras laut. Untuk hidup di situ, memerlukan tekanan yang sangat tinggi. Sekiranya tidak dapat bertahan, ikan akan cepat mati. Malah manusia hanya mampu bertahan sehingga 1000m di bawah paras laut sahaja. Bagaimana ikan merah boleh hidup di situ? Sudah tentu kerana ikan merah mempunyai sisik yang sangat tahan tekanan...Oleh itu, kolagen yang terdapat pada sisik itu tidak rosak dan terpelihara dari sebarang pencemaran mahupun bendasing.

Dan kerana itula harga Shaklee Collagen Powder ini "sedikit mahal" berbanding kolagen berasaskan ikan talapia, buah manggis, dan sebagainya. Kerana KUALITI bahannya.

Selain dari 4000mg EKSTRAK SISIK IKAN MERAH yang jadi bahan utama dalam shaklee Collagen Powder, Shaklee juga telah menambah 7 BAHAN UTAMA LAIN termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, Kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.Berita baik buat anda semua, Shaklee menawarkan PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 untuk produk keluarannya iaitu Shaklee Collagen Powder. Pastikan anda tidak terlepas untuk mendapatkan promosi istimewa ini.

Anda layak untuk mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan seterusnya menjadikan pembelian anda pada harga ahli apabila anda membeli SET PROMO ini.

Baca lagi tentang Collegen : 


==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap : 0182768083
FB Page : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

Pengedar / agen Sah SHAKLEE di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...