Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Saturday, 6 September 2014

Collagen Powder SHAKLEE : Rahsia Kulit Cantik

Cantik… Perkataan yang biasa kita dengar dan amat sinonim dengan kaum wanita. Ya lah, perempuan mana tak mahu cantik kan. Tapi dalam kesibukan harian kadang kala kita tiada masa untuk memanjakan diri sendiri. Sedar-sedar je muka dah bekedut dan kusam, ‘eye bag’ dah makin besar bawah mata tu dan garis2 kedut pun dah mula naik kan. Kadang2 ada yang umur baru nak masuk 30 tahun tapi muka dah macam orang umur 40 tahun. Mahukah anda menjadi tua sebelum usia?
Pastinya tak mahu kan. Nati suami pun cari lain. Tahukah anda bagaimana anda boleh tua sebelum usia? Pernahkah anda dengar perkataan kolagen?
  • Kulit dah mula melayut dan kendur sana sini
  • Kulit kering dan berkedut
  • Kulit kurang anjal
  • Payudara melayut dan tidak tegang
  • Kulit kusam
  • Rambut halus dan gugur
  • Kuku rapuh dan mudah patah
  • Pigmentasi
  • Collagen Powder Shaklee mengandungi400mg proprietari RSS collagen
  • Collagen Powder Shaklee mengandungi kolagen yang tulen, berkualiti tinggi dan diektrak dari sisik ikan merah (ikan merah adalah sumber collagen terbaik kerana daya ketahanannya)
  • Dalam Collagen Powder Shaklee, molekulnya ringan untuk memudahkan diserap oleh badan bagi kesan yang cepat dan hebat
  • Collagen Powder Shaklee mengandungi 7 bahan tambahan termasuk Vit B dan C yang menyokong kecantikan dalaman dan luaran anda
 Apa khasiat Collagen Powder Shaklee kepada anda?


Kolagen adalah sejenis protein yang menyumbang kepada kulit yang sihat dan cantik. Tetapisemakin meningkat usia, kolagen dalam badan akan semakin berkurangan. Makin kurang kolagen maka makin tak sihat dan tak cantiklah kulit kita. Kurangnya kolagen menyebabkan tanda2 penuaan seperti:
 Tidak kira lelaki atau wanita, semua orang akan mengalami kemerosotan kolagen ini dan munculnya tanda-tanda penuaan. Tetapi bagi wanita itu semestinya mimpi ngeri kan. Cara untuk mengatasinya mudah sahaja iaitu dengan mengambil kolagen tambahan kerana tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa dan susuk tubuh yang awet muda.
Sejak kebelakangan ini, memang banyak produk kolagen di pasaran tidak kira untuk minum mahupun untuk pakai luaran. Tetapi apa yang anda perlu tahu, size molekul kolagen besar dan tidak boleh meresap melalui kulit. Sebab itulah kolagen yang dipakai luaran kurang berkesan. Yang terbaik adalah kolagen yang diminum dan tahukah anda apa produk kolagen terbaik di pasaran?

Semestinya Collagen Powder Shaklee!

Kenapa mesti Collagen Powder Shaklee?


Rata-rata yang mencuba akui dalam masa seminggu kesannya sudah ketara pada mata kasar. Pendek kata Collagen Powder Shaklee amat terbukti keberkesananya.
Harga runcit bagi 1 kotak Shaklee Collagen Powder ialah RM298

Promosi bagi bulan September 2014 ialah Beli 6 Percuma 1.
Maka harga runcit bagi 1 Set Promo 7 Kotak Collagen ialah RM1788.

Tapi dengan pembelian 1 Set Promo ini anda layak untuk dapat KEAHLIAN PERCUMA. Maka dengan itu harga sudah menjadi semakin murah kerana anda kini layak untuk membeli dengan harga ahli.

PM saya untuk mengetahui harga sebenar apabila anda membuat pembelian 
BELI 6 FREE 1.

Panduan makan dan tips penggunaan yang betul semestinya dikongsikan khusus untuk customer di JomVitalin. 
Tidak mahu tua sebelum usia? Mahu kekal awet muda? Mahu kelihatan muda 10 atau 15 tahun dari usia sebenar? Jom amalkan Collagen Powder Shaklee. InsyaAllah hasilnya berbaloi dengan pelaburan anda. Janji suami makin sayang kan. hehe..


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap : 0182768083
FB Page : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================

Pengedar / agen Sah SHAKLEE di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...