Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Thursday, 15 May 2014

Selera Makan Anak BERTAMBAH sejak ambil Meal Shakes Shaklee

Salam semua semperna promo meal shakes ni, maka memang banyaklah testimoni2 yang akan saya kongsikan di blog saya ini. Hari ini saya nak share tentang meal shakes tambah selera makan anak anda.

TESTIMONI PENGGUNA :
Selera Makan Anak BERTAMBAH sejak ambil Meal Shakes Shaklee

Assalamualaikum semua,
Dah lama tak share kat sini 
Inilaa anak saya Ariff yang sekarang. Nak masuk umur 3 tahun tak lama lagi. Selera makan dia improve banyak sejak ambik mealshakes & vit c chewable masa umur 1 thn lebih hingga sekarang. Sembelit dah jarang sangat2. Selsema pun dah boleh sembuh dengan cepat, tak macam dulu. Tak perlu ubat klinik pun.
Ariff dah tak perlu ambik mealshakes hari2. Cukup 3x seminggu, 1 sudu masuk dalam susu dia setiap pagi. Cukup time dia akan tanya nasi. Kesukaan dia telur. Air masak pun dah tak payah nak paksa2 macam dulu.
Selain tu Ariff sangat aktif & cerdas. Dia cepat tangkap apa yang diajar. Dah lama tak timbang berat dia. Tapi saya tak risau berat dia asalkan dia sihat.
Feel free to share 

Keistimewaan Meal Shakes:

1. Ianya dalam bentuk serbuk - mudah dihadam kanak-kanak mahupun orang dewasa.
2. Ia turut dilengkapi fiber dan protien.
3. Rasa vanillanya yang lazat dan mudah diterima oleh semua orang.
4. Ia diperbuat oleh bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
5. Lactalbunia adalah bahan terbaik yang mempunyai protien yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam tubuh peringkat bayi dan dewasa. Ia menganduni pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
6. Ia boleh dijadikan sebagai makanan yang berkhasiat.

Wajib mendapatkan MEAL SHAKE SHAKLEE semperna promo may Beli 6 percuma 1.


Pada yang ingin mendapatkan Meal Shakes Shaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

=================================== 
Hubungi : Liana/alin
SMS/Call/Whatsap : 0182768083
FB Page : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
======================================

Pengedar / agen Sah SHAKLEE di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...