Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Monday, 19 May 2014

MEAL SHAKES : Resepi yang sangat lazat dan sukatannya.

Salam
Bulan May ni PROMO Meal Shakes beli 6 percuma 1. Saya nak share cara minum atau makan meal shakes. Meal shakes ni perasa French Vanilla memang sedap, baunya pun wangi. Jadi anda boleh

Cara 1
Minum dan shake bersama minuman kegemaran anda atau paling mudah dengan air kosong sahaja. Jangan lupa dapatkan SHAKER yang istimewa ini supaya meal shake blend nicely dengan minuman kesukaan anda. Jadi tak la berketul-ketul ye.
Cara 2
Anda boleh buat aiskrim Meal Shakes pasrinya sihat dan bagus untuk anak-anak. Semua orang sukakan aiskrim termasuk la anak-anak saya. Anda juga boleh buat agar-agar meal shakes. Banyak lagi yang anda boleh buat. Seeloknya sejuk ia supaya protein dalam meal shakes itu tidak rosak dengan kepanasan yang tinggi. Ada yang tabur meal shakes atas roti untuk sarapan anak-anaknya. Saya masukan meal shakes dalam susu atau air milo di waktu pagi atau malam.


Sukatan Meal Shakes?

Dewasa - 1 sudu besar 2 kali sehari. Pagi dan Malam
Kanak-kanak 1 Tahun keatas - 1 sudu kecil KFC setiap pagi

Amacam lazat tak?? Sukatan pun sudah tahu. Cuba la anak-anak anda pasti suka. Macam anak saya. Jom dapatkan Meal Shakes anda bersama shaker istimewa.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

================================
Hubungi : Liana/alin
SMS/Call/Whatsap : 0182768083
FB Page : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
=================================

Pengedar / agen Sah SHAKLEE di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...