Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Monday, 21 April 2014

Vivix Shaklee antipenuaan terbaik di dunia.


Vivix Shaklee merupakan 'HOT ITEM' di US. Kenapa??? Sebab mereka sedar bahawa Vivix Shaklee merupakan satu formula yang terbaik untuk kesihatan menyeluruh. 

Setahun yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix, produk supplemen revolusionari anti-penuaan untuk melawan penuaan pada tahap selular. Lebih 1 juta botol Vivix telah dijual. Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Di dalam kajian makmal, Vivix telah menunjukkan impak kepada 4 mekanisme penuaan pada tahap selular.4 Mekanisme Penuaan pada tahap selular:

  1. Kerosakan DNA - Setiap hari setiap sel tubuh akan diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu typo yang akan menggangu fungsi sel. Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki selular DNA.
  2. Pengawalan genetik - pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Di dalam penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utaman yang menolong melanbatkan penuaan tahap selular.
  3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel - Mitochondria (penjana tenaga di dalam sel) menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel juga menurun. Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tenaga di dalam sel menjadikan sel boleh berfungsi dengan baik.
  4. Penimbunan protein AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel. Vivix adalah 10x lebih kuat daripada rexveratrol (kandungan unik dalam anggur) untuk melambatkan penghasilan AGE.
mitochondria

Vivix Shaklee diperbuat daripada 4 ramuan semulajadi iaitu Muscadine Grape, Purple Carrot, Elderberyy & Polygonum Cuspidatum.

kandungan vivix

Kalau anda nak tau, salah satu petua cantik Ayu Raudhah adalah dengan mengamalkan pengambilan Vivix Shaklee.Vivix Shaklee 150ml

Hubungi : Liana/alin
SMS/Call/Whatsap : 0182768083
FB Page : JomVitalin
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
Email : nlianahalil@gmail.com


Pengedar / agen SHA SHAKLEE di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras 
(Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...