Don't Forget To Join US Our Community
×
blogger tipsblogger templatesWidget

Sunday, 20 April 2014

Set Kurus Shaklee Terdapat 21 Set Kurus.

 Salam sejahtera korang, korang tahu tak??

BAGAIMANA KURUSKAN BADAN DENGAN SET CADANGAN KURUS SHAKLEE??

Set Cadangan Kurus Shaklee sentiasa menjadi pilihan ramai kerana keberkesanannya membantu korang menurunkan berat badan untuk kekal sihat. Disamping itu juga harga nya yang sangat berpatutan. Shaklee bukan seperti produk pelangsingan badan dipasaran sekarang yang menjanjikan penurunan secara drastik. Ianya produk semula jadi yang kaya dengan nutrisi dan paling penting ianya HALAL dan ada KELULUSAN KKM.






Liana yakin dengan Set Kurus Shaklee kerana ianya menggunakan 3 konsep dalam menjayakan hasrat anda untuk menjadi kurus.

♥ konsep 1 - Pecah dan cairkan lemak
♥ konsep 2 - Singkirkan lemak (detox)
♥ konsep 3 - Diet sihat bertenaga elak lapar




JOM KITA TENGOK FUNGSI SATU-SATU MACAM MANA SET KURUS SHAKLEE NI BOLE MEMBANTU KORANG DALAM PROGRAM KURUS NI.

Bakar atau pecahkan lemak 


  • Lecithin - Diekstrak dari soya tanpa penggunaan bahan pewarna, pemanis atau pengawet. Membantu proses memecahkan lemak dalam tubuh. Lecithin membantu menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita ambil apabila digandingkan dengan Alfalfa
  • Omega Guard - Membantu proses memecahkan lemak lama dalam tubuh seperti di bawah kulit, di dalam hati, di dalam salur darah, lemak yang menyalaputi luar organ selain membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin yang menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga. Omega 3 juga terbuktimenaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak bila bersenam.
  •  
  • Cinch Energy Tea Mix - Cinch Energy Tea ni bukan sekadar air teh yang sedap tetapi adalah produk yang terbaik untuk menaikkan metabolisme badan Korang, ia bukan sahaja untuk meningkatkan metabolisme malah untuk menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari (energy booster). dan ia bantu membakar lemak waktu korang tengah tidur.
Detox atau singkirkan lemak

  • Herb-lax - Kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum
  • Alfafa -  Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin dan Omega
Diet sihat bertenaga elak lapar

  • Cinch Shake - Didatangkan dalam perasa coklat, vanilla dan café latte. Protein soya membantu rasa kenyang, meningkatkan metabolisma badan serta mengandungi Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan, supaya badan anda tak menggeleber setelah berat badan turun nanti. Cinch Shake digunakan sebagai meal replacement untuk memotong beratus-ratus nilai pengambilan kalori harian.
  • ESP - Sumber protein, mempunyai Indeks Glisemik yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan dan mengawal selera makan selain membantu tubuh bertenaga sepanjang hari.
Pilihan Set Kurus Mengikut Budget 
Jom Pilih rangkaian produk yang bersesuaian dengan budget dan kehendak korang. Hubungi liana untuk mengetahui harga dan liana akan sarankan mengikut bajet korang.


Detox atau singkirkan lemak
Diet sihat bertenaga elak lapar
Selain pengambilan set ini, kami juga didik pelanggan kami mengenai diet sihat. Anda tak boleh turun berat tanpa kalori defisit. Diet bukan bermakna tahan diri dari makan, bahkan wajib makan 6 kali sehari tau kalau ikut cara kami. Bersenam pula akan accelerate kadar pembakaran kalori. Jika anda disiplin dan konsisten dalam mengamalkan supplemen Shaklee, kawal pemakanan serta sedikit senaman, tiada alasan untuk anda tidak berjaya, anda  
PASTI BERJAYA

Tidak seperti ubat kurus dipasaran, mereka hanya menawarkan produk dengan fungsi emulsi dan detox lemak, Sebab tu lepas makan terberak berak dan badan terhidrat. Malangnya lepas berhenti makan ubat kurus tu, badan naik balik. Kami sebaliknya turut menawar produk yang mampu mengawal selera makan secara automatik.

Pilihan Set Kurus Mengikut Budget
Pilih rangkaian produk yang bersesuaian dengan budget dan kehendak anda. Hubungi kami untuk mengetahui harga dan kami akan sarankan mengikut bajet anda.



Rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yang lebih baik dengan Shaklee! Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan korang, boleh terus hubungi liana.

==============================
Hubungi : Liana/alin ( SID 1107816 )
SMS/Call/Whatsap/Telegram : 0182768083
FB Page >>LIKE : JomVitalin
IG : @lianahalil ( Shaklee.by.lianahalil )
Blog : http://jomvitalin.blogspot.com/
==============================


Pengedar / Agen Sah Shaklee di Plaza Damansara (Weekdays), Batu 9 Cheras (Everyday), Melawati/Zoo Negara (Weekend), Melaka dan pos laju ke seluruh Malaysia dan Sabah/Sarawak.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.









0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...